AKTUELNO

Bogato je darivao majku svog deteta.

Pevačica Nataša Bekvalac se pre dva dana porodila i na svet donela ćerku Katju, a kako se ranije dogovorila sa suprugom Lukom Lazukićem, odmah posle oizlaska iz bolnice cela porodica odlazi u nov dom u Čenej.

Lazukić je sve vreme bio sa Natašom, prisustvovao je porođaju, a kada se odvojio od nje odmah je otišao po poklon.

- Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Ona nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu - navodi izvor blizak pevačici.

Njih dvoje su kuću sredili do najsitnijeg detalja pa će čim napusti porodilište, biti spremna da život nastavi u svojoj prirodnoj oazi u Vojvodini. Nataša je imala i posebne uslove kada je reč o preuređenju doma koji će prilagoditi svojim i potrebama svojih bližnjih.

- Soba za novog člana porodice Bekvalac uveliko je spremna, kao i garderoba i igračke koje su kupile kako tetke tako i Hana. Većina nameštaja je napravljena, tako da je Nataša retko šta donela iz stana u Beogradu, koji neće prodavati jer će joj biti potreban zbog posla. Posebnu pažnju je poklonila dvorištu u kojem će provoditi veći deo vremena, kao i kućicama za pse koje je usvojila. Za njih je sada sagrađen poseban boks u kojem žive, a Nataša je planirala da na imanju ima još mnogo životinja. Ovo će biti njihova oaza mira, kako je to Nata oduvek želela. Sada je blizu roditelja što joj je dodatno drago, a Luka je pristao da svoj život odvoji od prestonice - objašnja izvor.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO IZGLEDA SRPSKI MALI PRINC! Karađorđevići POKAZALI SINA STEFANA posle samo PET DANA od njegovog rođenja (FOTO)

Osim Nataše, njene ćerke Hane i samog Luke, svoju sobu na imanju imaće i jedna osoba koja je bliska Natašinom suprugu Luki.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Porođaj

#pevačica

'